Najsmaczniejsza receptura w mieście

Polityka prywatności

Kto jest administratorem danych osobowych zielonepudełko.pl?

Administratorem Państwa danych osobowych jest firma Zielone pudełko – catering dietetyczny Agnieszka Nowrot NIP: 6423213692, REGON: 381475311 z siedzibą w Rybniku (44-270) przy ulicy Rymera 48. Kontakt z firmą jest możliwy pod numerem telefonu 514-207-884 bądź adresem mailowym kontakt@zielonepudełko.pl

Działalność wpisana do CEIDG.

Jakie dane osobiste zbieramy i dlaczego je zbieramy

Poniżej znajdują się informacje dotyczące zbierania oraz przetwarzania Państwa danych osobowych. Jeżeli:

a) zdecydowałaś/łeś zapisać do naszego newslettera będziemy przechowywali, przetwarzali twój adres e-mail oraz Imię. W celu dostarczania informacji o najnowszych promocjach, rabatach i wydarzeniach związanych z naszą firmą.

b) zdecydowałaś/łeś wysłać do nas wiadomość poprzez formularz kontaktowy. Dane które będziemy przetwarzali to Imię oraz adres e-mail. Dane będą nam potrzebne w celu udzielenia odpowiedzi na Twoje pytanie.

c) zdecydowałaś/łeś dokonać zamówienia poprzez formularz na naszej stronie. Dane które będziemy przetwarzali to Imię, Nazwisko, Adres dostawy: Ulica, Nr domu, Kod pocztowy, Miasto, Nr telefonu,  Adres e-mail. Twoje dane będą przetwarzane w celu realizacji dokonanego zamówienia.

Masz prawo dostępu do treści swoich danych, ich sprostowania, usunięcia, prawo do przeniesienia danych, prawo do wniesienia sprzeciwu.
Masz prawo wniesienia skargi do UODO gdy uznasz, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy Ogólnego Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.

Ciasteczka

Strona www.zielonepudełko.pl korzysta z następujących plików cookies:

  • _ga     Rejestruje unikalny identyfikator, który służy do generowania danych statystycznych dotyczących sposobu, w jaki użytkownik korzysta z witryny.
  • _gid    Rejestruje unikalny identyfikator, który służy do generowania danych statystycznych dotyczących sposobu, w jaki użytkownik korzysta z witryny.

Jeżeli nie zgadzasz się na umieszczanie na swoim urządzeniu plików cookies możesz zablokować im dostęp za pomocą ustawień  swojej przeglądarki internetowej. Informacje jak to zrobić znajdziesz w plikach pomocy swojej przeglądarki internetowej.

Subskrypcja newsletter

Zapisując się do newslettera tym samym podając swój adres e-mail zgadzasz się na otrzymywanie informacji handlowych od Administratora strony www.zielonepudełko.pl W każdej chwili masz możliwość usunięcia subskrypcji newslettera korzystając z linku w stopce jego wiadomości.